bedong

bayi lepas bedongan mulai umur brpa ya mom?? baby ku 2,5 bln msih ku bedong nih.. tangan.a suka kucek2 mata sih bkin tdur ga nyenyak....

39 Tanggapan

Gak masalah bun pas boBok di bedong biar tenang.. Anak saya yg pertama sampe umur 6bulan..mana badannya gede banget.. Sampe ku bedong pakai sarung

Anak saya tahan dibedong cuman 5hari, dari usia 5hari udah ga pernah dibedong lagi. Karena kalau dibedong dia ga nyenyak tidurnya

5y ago

Ya gpp, fungsinya dibedongkan buat hangat aja.

Anak ku 3 hari doank d bedong bun.. Kl masalah kucek" Sama ngemut tangan itu kan semua gt. Malah bagus buat motorik nya

Anakku yang pertama sama kedua sama2 ga mau dibedong bund, dulu ga sampai 2minggu udah hampir ga pernah pakai bund

3y ago

mami Zara@ kakinya O gk?

Anak saya umur sebulan udah gak di bedong bun, biasanya kalo kucek2 mata itu tandanya bayi lagi ngantuk

Kasian bund di lepas aja..biasanya bedong itu gak smpe lma..biar dia lepas dan bisa gerak sna sni

2 bln jg udh blh d lepas bun klo mlm aja pakein bedoangan klo kedinginan

anak sy cuma 2 minggu doang di bedong itupun bedongnya ga ketar banget mom

5y ago

kebalikan.a bun kkkkk

Anak saya cuma dibedong 1 minggu kykny.. abis itu ga dibedong lagi

g da sebulan mom..klau baby ny nyaman gpp bun.cuman jngn terlalu kencang.

5y ago

iya bun.. klo dibedong malah bisa tidur pules...