Najis berdarah

Bayi kerap susu. Bila setiap kali menyusu akan berak. Susu badan+fm. Tp kdg2 najis tu ada darah sikit. Bayi sebulan. Tak pasti berdarah sbbkan susu atau melecet sbb kerap berak ##firstmom #firstbaby

4 Balas

bb kerap berak lepas menyusu kan..so tu melecet.mcm ank sy jumpe doc najis Ade darah gak sbb kerap mmebuang Dari biase dlm 3 ari..doc ckp melecet jika darah tu fresh n darah merah terang.klau darah itam tu y bermasalah

1y ago

Mcm ank sy nie... Sy bwk gak jmpe doc kata sebab melecet tu... Ank sy full bf n kerap sgt berak...

hyee sis..mcm mana keadaan anak sis..anak sy kerap berdarah tp siit sgt

Sis ada g jumpa doc ke

jumpa doktor