Ubat demam bayi 5 bulan

Bayi 5 bulan boleh minum sirap ini ke sekiranya demam? #ingintahu #SeputarBayi #firstbaby

Ubat demam bayi 5 bulan
9 Balas

Dari doc kan? Boleh je if bby xde alergic ubat. ank sya pun 5 bulan makan ubat syrup demam . alhamdulillah okay

klau doktor sndiri yg bg boleh la.. tp klau sis memandai nk bg sndiri jangannnn, dos kna ikut berat baby

Syrup paracetamol tu ubat demam.. Ikut dose yg diarahkan oleh Dr sbb kiraan ikut berat bayi..

Kalau doktor yg sup, should be ok. Sebab doktor akan bg ikut kiraan berat 🥰

Baby boleh makan ubat demam, tapi kena refer pada Dr untuk dos dia

klau doc bg blh minum..klau bli sndri kne ikut sukatan btul

doc bg blh je tp ikut sukatn

refer doktor dlu..

Tanya doc terus