Bayi asyik terjaga malam

bayi 2 minggu. setiap malam akan bangun sejam sekali. kenyang dah bagi susu, tukar pampers dah. lepas nyusu tidur dan sy letak kt babycot, tak lama tu dia bangun lagi mcm lapar nak susu lagi. mcm mna ya?

2 Balas

Normal awak. Itu demand susu anak awak 😊Baby yang berusia 3 bulan ke bawah, demand susu antara setiap 2 jam atau 3 jam.

sama sis.🥺 brjaga dia lebih lama drpd tidur😌😌tp normal la utk nborn.. smoga kuattt