tidur ketika menyusu

bayi 2 bulan selalu tertidur ketika menyusu (direct). patut ke keluarkan puting setelah sekian lama atau biar sahaja bayi menyusu? kadang² rasa macam dia nak comfort sucking je sbb bila hisap je terus lena. 😭#firstbaby #1stimemom #mommybuntu #seriusnanya

2 Balas

keluarkan kalau dah rasa dia kenyang. jangan biarkan nanti blh buat baby tersedak.

Keluarkan takut nnti tersedak...mmg x elok biar baby menyusu je klu dh trtidur