Batuk kehamilan

Batuk kandungan 29 minggu sampai terkencing bahaya ke pada baby

2 Balas

tak. keep minum air suam n cuba pulihkan batuk cara natural sbb nnt time bersalin klau masih batuk x best nnt nk kena tahan2 luka kot ttbe kena czer ke ape. sy bln 6 aritu smggu sblum bersalin ade batuk. sy just keep minum air suam n mandi mandian air suam cmpur magnesium flakes stiap hari. ubat langsung x ambik sbb takut harm baby. alhamdulillah by the time bersalin trus elok

1mo ago

tq

tak bahaya. sy pernah jgak batuk almost 1week. tak tahan sgt terus pg klinik swasta sbb masa tu weekend, sy bgtau sy batuk & bgtau yg kita pregnant. sy dpt ubat khas untuk ibu2 yg pregnant. so far ok. sy ok baby pun ok je makan ubat batuk tp mmg apa2 kena jumpa doc kalau nak makan ubat masa pregnant nie

1mo ago

tq...