Keluar cecair bersama keputihan

Based on tajuk saya , normal ke ya mommies ? Saya newbie anak frst , jadi saya tk berapa mahir lagi bab ni . Sometime rasa tk selesa (gatal)😭 #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

kalau awak risau, masa checkup nnt tanya nurse okay. jgn stress. kalau air ketuban yg keluar, dia xkn keluar dgn keputihan awak. dn air ketuban ni xde bau. akan mengalir xpe awak boleh sekat. mcm air kencing kita boleh kemut xnk bg turun. air ketuban xboleh☺️

Normal kalau third trimester keputihan jadi makin banyak.