barut perut

Barut perut baby sampai brp bulan ek baby kena pakai? Anak sy 2 bulan still pakai lagi ni.. Maaf sy tak tahu. Mintak pengalaman ibu2 #anaksulung

2 Balas

Tu terpulang..ada yg masih pakai smp 3,4 bulan..biasa sya 2 bulan je dah tak pakai..rimas😆..klu pegang barutnya kejap kebawah kejap ke atas..nak2 klu musim panas kesian takut beruam plak..

4y ago

Sama. Cukup rimas walau dah ikat elok. Laju btl ke ats ke bwh barut tu. Last last geram sy bukak 😂

sy 3 4 bulan je..