Adakah saya hamil??

Baru2 ini saya mengalami datang haid selama 3hari sahaja...dan haid itu kelihatan merah kecoklatan sedikit...1minggu sebelumnya saya mengalami krem di perut,bengkak breast, demam,batuk, cpt penat dan skt pinggang yg agak lama sehingga hari ini...malah sy kerap membuang air kecil...selepas blaku haid sy cuba melakukan ujian kehamilan...namun tiada sebarang tanda kehamilan yg dapat dilihat...adakah ianya tlalu awal?

2 Balas

1minggu sblm yg sis rasa tu biasany klu nk period akn rasa mcmtu sis.. signal nk turun period sma mcm prgnt.. apapn usaha lg , moga ada rezeki.. godblessyou , Amin

Haid la tu sis. Memang xpregnant. Usaha lagi ye. Moga cycle ni pregnant