Trimester pertama

Baru trimester pertama 8-9 weeks pinggang mmg dah sakit ye. sakit sngt 🥲mcm senggugut pulak tu. Ada yg sama tak kt sini moms?

9 Balas

2weeks ago Sia pun Ada Rasa bgini sakit pinggang Dan Ada rsa sakit mcm sengugut..first ingatkan sbb sakit bekas Luka czer Tue..tepat pada Hari Sia buka buku pink mlm Tue juga Sia pendarahan dktr sah Kan Sia terkena threatened miscarriage..pintu Rahim masih tertutup Dan kantung Masih Ada cuma kosong scan masa Tue bru 4weeks 5days...esk nya pendarahan berhenti sendiri kena bgi review lgi after 2weeks..skg perasaan masi takut..tkut terkena blighted ovum@mengandung kosong..apa pun Kita doa yg baik2 sja ☺️

kalau nk letak minyak better minyak baby. cari ingredient yg selamat. pinggang bahagian dkt dgn baby. takut blh efek baby. sy kalau lenguh pinggang sy akan letak baby oil tropical herbs. sy tak guna minyak angin biasa or minyak urut. lepas tu time nk tdo letak bantal yg tak tebal sgt kat pinggang. buat mcm sendal pinggang. insyaAllah akan rasa selesa & blh tdo lena

Sama dgn sy start 6weeks hingga lah sy msuk 7weeks still sakit this is normal yee dont worry first kan sy ni sampai ngis2 sakit nk tido xlenaa huhu

sakit pinggang ni x semua juga berlaku. mcm saya xde skit pinggang lbh pada cramp ari2 cm senggugut saja.

9mo ago

Tula ank sblum ni takde cmni. sy bru umur 27y sakit sngt pinggang baru trimester pertama. kelengkang pun sengal² pulak ni

saya ni pun first pregnant 6w sakit Pinggang sgt sampai rasa nk ltk tepi skjp Pinggang ni 😥

9mo ago

tak boleh ltk apa2 minyk

Saya baru 4 minggu normal ke klu rse sakit ii perut mcm nk senggugut

Normal je.

Normal tu

normal