37 minggu - susah nak tido

Baru rasa, susahnya nak tido. Letak bantal mcm biasa, semua serba tak kena. Mengah, susah bernafas. Last2 tido dlm keadaan duduk. Baby punya movements, every moves tu buat rasa nk termuntah. Cabaran betul. #firsttimemom

2 Balas

Sama jg dgn saya. Mlm2 kdg ssh nk tdo. Nsb saya surirumah jadi dpt la amek masa waktu siang utk topup tdo tu 😂 Bersabar la yea sis..

Haah betul saya setuju. Last trimester ni memang susah sangat nak tidur. Sabar ya mommy.. sikit lagi dah tu nak bersalin