Mual/Loya

Baru masuk T2 , But still ada rasa Loya / Mual .. korang mcm tu jugak tak 🥺#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

saya masuk 18w pun masih rasa loya. tiap pagi mesti nak kena minum air manis yang sejuk sejuk baru okay kalau tak mual sangat. lepas makan pun mesti rasa mual. makan nak pilih pilih, masih takde selera makan lagi🥲

Saya 17w masi bloated and makan je muntah2… normal la tu. Biasa masuk petang tu bloated giler2 perut. Mkan ape je rasa kembung and kena muntah baru rasa ok kalau tak mmg tak dpt tido.

Saya 18w sekarang still ada alahan. Loya, bloated. Tapi kalau dulu seharian, sekarang dia start petang 😂 pagi okay. Petang sampai nak tidur tu rasa alahan

Sy msk T2 semua ok 😂 T1 sy loya or mual xlew bwk bincang Alhamdulilah ok dh Xsemua sama sis hehe

Sy da 17 minggu ne, masi lagi loya dan muntah.. tambah dgn heartburn pula.. combo..