Ingin tahu

Baru keluar dari hospital, masuk wad sebab bawah ari ari tu sakit.. cek jalan tapi jalan belum buka.. doktor kata ada jangkitan kulat kat rahim.. takut kesan kat baby nanti bila dia lahir.. Ada tak yang penah kena situasi macam saya ? Ada cara nak cegah ?

1 Balas

Elakkan makanan bergula dan tinggi karbohidrat buat masa ni sbb bakteria suka gula. Tu yg membiak. Yg lain, ikut arahan doktor dan ambil ubat yg diberi oleh pihak hospital secara teratur.