Baru tau period masa preggy

Baru je baca Pasal Ada yang masih datang period even disahkan Preggy. Aritu sy Lambat period Kira seminggu Lambat. Saya tunggu period jugala dalam seminggu, kot kot Manatau dah ada isi. Sekali dah period, saya langsung tak check UTP. Tapi saya jenis kuat Makan dah, dan asyik cari makanan. Dulu diet la Sebab nak Kawin. After sebulan lebih lepas kawin, nafsu Makan membuak-buak. Normal ke tu. #justmarried

4 Balas

Hormon kot, lepas kahwin pun hormon boleh kacau . Kalau mengandung selalu nya awal awal akan hilang selera makan .

Cek upt sis. Tu je jawapannya.

Test la guna upt dulu..

Haha cek upt laa dulu sis..