Normal ke diawal hamil kerap buang air besar? Sehari tiga kali🥴

Baru hari ini saja jadi, sebelum ni tak pernah

5 Balas

Same case with me, masa 4 weeks - sembelit - masuk 5/6 weeks - laju je keluar mmg 3 kali sehari. And perut berangin x leh nk ckp 🥲. Semogaa kandungan semuaa sihat membesarr Ameenn

Bestnyaaaa . Saya awal awal sembelit makan buah bnyk pun still sembelit . Angin bnyk dlm badan. Skali dpt buang air besar lega sangat2 😂 rasanya normal sbb setiap orang hormon lain2 .

1y ago

Ya allah sama la kita 🥲 org semua ckp makan buah, minum air byk. Semua dah buat tapi sama je sembelit 😂 lepastu perut mcm bunyi angin gitu.

Saya pun tgh alami hari yg ke 3, baru 5w3d. Perut macam bnyk angin, asyik nak kentut, then membuang jenis macam cirit birit, risau sangat😭😂

1y ago

sy kna minggu lepas, perut x sakit tp klau nk kentut kna gi tanda sbb auto tercirit 🤣🤣🤣 pisyanggggg hahaaa

normal..penah tnye nurse..sbb sy sblm kwin,slps kwin n ade ank mmg 3x sehari buang air besar🤭🤭

1y ago

Tq, risau dh😁

sama macam sy kerap sendawa, kalau dh membuat jeniss ciritbirit sehari boleh 2 atau 3 kali 🤣