HB LOW

Baru g cek tadi .. hb 10.6 ? nurse bagi ubat warna coklat tu mkn dgn obimin sekali .. mkn ok , tetap low ? #26week

13 Balas

Hari tu hb sye drop juga 10.6. Hari ni check up alhamdulillah naik bnyak smpai 12.1. Sye mkan jambu batu banyak2 waktu weekend dengan pagi sbelum nak check up. Mlm sebelum hri check up pastikan tido ckup and jgn tido lambat sis. Tu pun ade effect juga nnt.

4y ago

Sy minum pati delima gulsan dgn ubt bru hb ok

Sehari sblm pegi klinik, mkn dlu jambu batu yg seedless punya. Bukan jambu batu yg biasa tu. Lps tu, pg sblm pegi klinik tu ngap la sikit pn. Sy slalu buat cmtu. Sbb sy mmg jnis hb low sntiasa. Alhamdulillah, mujarab.

4y ago

Baru sy tahu kena amek yg seedless. Tq puan.

Nurse bagi obimin? Bagusny... Sy beli.. Obimin pluz + folic acid.....naik 12.5...hrp mnggu depan bacaan ok lh... Sis try mnum air limau kasturi slalu.. Telur rebus, kcg merah rebus...

Hb awak sme ngn sy minggu lps time cheakup.. sy 12 weeks! Sabar ok banyakkn makan benda tambah darah kurgkn telur dan kicap sbb itu tk elok kata doc.. 😊

Saya last month checkup hb turun 10.5... Doc bagi ubat iberet... So mkn ubat tu je & mkn buah jambu batu... Rabu lpas checkup naik 11.3... 😁😁😁

Jaga2 sis.. kang kena cucuk utk hb rendah 😉.. kwn sy penah kena.. sakit jugak

Saya baru cek bby 6 minggu alhamdulillah hb 13.1.semoga sehat2 Aje bbyku

Akk MKN bayam Brazil hb naik..nurse kbo ke sy MMG molk untuk hb

Sy cek td 10. +.. Misi kata hb cantik. 13 week.

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) 😊