HB SEMAKIN LOW

Baru download apps ni, and baru tahu air teh punca hb low😭hb saya dr 11.7 turun 11.1 . Betul2 taktahu air teh punca hb low.. hm patut makan ubat iberet pun still low, doktor ingat saya xmakan ubat + minum air banyak #firstbaby

12 Balas

teh bunga pun tak digalakkan sis. ini dietian yg jaga sy masa pregnant sebelum ni beritahu. sy makan iberet tp selalu minum teh bunga sbb teh biasa ada kefein.. bila pegi check hb asyik low ja.. tanya punya tanya rupanya minum teh bunga.. mengganggu penyerapan iron.