result bacaan gula

Baru- baru ni kena buat mgtt. Minum air gula. Termuntah la sikit walaupun Ada tips kata minum sekali Gus. Bacaan gula : 12.8 . Terus klinik telefon untuk buat bsp. So bila buat bsp ok je bacaan tu cuma kena buat setiap Bulan. Tapi nanti dah sampai 28 weeks nurse cakap kena buat Dua minggu sekali. Ada ibu-ibu nak share result bacaan gula? Dan mana-mana ibu share GDM on diet masing-masing. Masih mencari ilmu ni. #firstbaby

1 Balas

Muntah sikit tu bgtau nurse tak? Sbb kalau muntah sikit kira tak boleh. Kena repeat lain.

5y ago

Bagi Tau. Tp sbb result valid. Dan bacaan tinggi terus proceed to bsp . 😅