18 weeks

Baru 18 weeks. Baby aktif sangat dalam perut. ???

74 Balas

Sy baru 18w 6d..Tp belum ada rasa ape2 gerakan lg...Normal ke x🤔

1y ago

Sama lh saya da msuk 18 minggu blhm ada rsa apa2 gerakan lgi…

maaf sy mnyelik spa kt sni preg ada kncing mnsi dn darah tinggi?

4w ago

Sya ade kncing manis jee

anak ke tiga.. sy da rase cam nie.. mcm cuit cuit.. manje.. tp selow.. kerap... hehe...... lain mcm na... rupa nye baby boy.. anak first dan anak second gegurl na... main bola agak nye hehe

Sama saya PON rasa gerakan kan yang halus seperti Dya menendang Dya menendang dekat bawa perut...kadang tengah kadang kiri...🤲syukur lah semoga kita semua sihat selalu dan selamat melahir kan...

Alhamdulillah, c kecil baru rasa bergerak sebentar tadi for the first time, abah dya pun boleh rasa. Moga ibu-ibu sentiasa dalam lindungan dan sebtiasa sihat bersama c kecil d perut 🤲🏻

kadang rasa geli2 sakit pun ade angin pun ade. tp suami yg sllu letak telinga kat perut die cakap. mcam suara urat haha

3y ago

Aah sy pon sama.. Haha

sye da 18 weeks .. mula da rasa dia menendang tp smooth xkuat sgt .. mse 16 weeks sllu rse kne jentik je .. skrg da rse mcm ada yang menendang dari dlm .. sgt2 lembut .. xkuat ..

Saya 18w jugak, baby suka gerak gerak kalau ayahnya sentuh perut, malam malam la dia aktif time kita dah baring. Kalau saya berdiri dia tak brgerak sangat pon.

saya time 17w tu dah rasa gerak , skrg 18w makin aktif plak rasa . terkejut jgak , sbb first pregnant time 7bulan baru rasa . hehe maybe second pregnant so dah tahu sikit2 hihi .

Ye sama 18w baby aktif Lbh2 lgi waktu mlam. Tp arini sy ada batuk2 seksa jgk batuk time pregnant ni. Mgkin byk mkn kacang kot (suka sgt mkn coklat hazelnut) rasa perit tekak