18 weeks

Baru 18 weeks. Baby aktif sangat dalam perut. ???

74 Balas

mcm mn nk rasa tu sy 18 week tp xtau dia gerak tu mcm mn

2y ago

Kalau ttbe rasa macam cramps kejap tu pergerakan dia jugak ke?

Sy tk pastila gerakan byi atau tidk.. tp klo bring jrg2 sekli dpt rse mcm ombak beralun je perut ni.. tggu lg tp tkde rse dah.. tkthu tu bayi ke atau perasaan sy 😅

saya juga rasa sllu sakit di bahagian bawah perut kdng² rasa mengeras Sya pun x tau juga ada kah bye Sye aktif dlm perut saya x rasa knl sngt 😪

Saya 18weeks tak rasa lagi baby gerak. Baby first. Tapi suami letak telinga kat perut macam bunyi 'dup' je. Perut pun tak nampak lagi 😂

normal ke 18w5d tak ada rasa gerak² lagi

2y ago

Sy 17weeks da rasa n gender pun dh nmpk.. Rasa gerak tp x kuat.. Rasa geli2 je..

Saya 17 week ada rasa 2 3 kali gerak..... Bila 18week x rasa ape anak fisrt kan😆 semoga baby sehat dalam kandungan amin yaa rab😘

saya 12w da rase 😂 memang terase sangat time 12w tuh maybe sebab da ade anak and pengalaman jadinyee rase gerakan nyee awal .

sama mcm sy.. baby aktif sgt, lagi2 bru lepas makan.. beria dia menendang.. xde lah kuat, tpi rasa jugak lah dia menendang 🤭

Seawal 16 weeks saya dh rasa pergerakan lepastu start 17 weeks dah boleh nmpak dia tendang2 perut, mmg kuat timbul keluar

hi normal ke start msuk 18w dah dpt rse bby gerak halus2 tp harini 18w 6days agak kurang trsa dri smlm ?

3y ago

biasa tu.. ikut atas org jugak .. ad dpt rasa awal ad rasa gerak tu lmbt sbb kulit perut org kan lain2 ketebalannya🤗