Barli

Barli bagus utk ibu hamil 6 mggu ka sis? Sy dh beli.. Tp ada org ckp tak bgs. Tu yg confius.takut juga nk cuba.sbb first time hml ni.. So mcm mna nk masak barli ni dgn sempurna

Barli
2 Balas

Barli bagus utk kidney. So far tkde pun dgr tak bagus utk ibu mengandung. Selain barli, boleh minum air kelapa jugak. Cuma awal2 pregnant, kelapa muda tk bagus (ini dgr2 dari orang la) Boleh refer pada doctor 🙂

Sy mnum je dlu 😂xtau plk xblh..sy rebus barli tuuu ..then cmpur gula skit..

5y ago

Tp mnum dlm kuantiti sdrhana .sy xmnum sllu pon sbb mls nk rebus sllu😂