Tolang say untuk menlahir sorg anak?

Barang apa perlu Bawak dari umah ke hospital ya say Baru je and Saya tidak Tahu apa Benda MCM nie

1 Balas

ic, buku pink, sijil nikah, powerbank, charger, tuala ibu, tuala anak, pampers baby bawak dalam 10 or extra, bra ibu, kaing bedung, maternity pad ibu, topi baby, stokin tangan and kaki baby, baju baby bawak dalam sehelai or dua helai, minyak angin untuk ibu& baby, toiletries macam shampoo sabun badan berus gigi, sedikit makanan biskut or roti, air mineral kalau nak bawak thermos untuk letak air panas pun okay, stokin pantang ibu, deodorant ibu, wet tissue baby, baju ibu sehelai untuk discharge, spander pakai buang or spander selalu pakai tu(nak senang spander pakai buang)

8mo ago

thnks you