resah gelisah

Banyak tanda2 kiamat Dugaan pregnant 2020 Lagi 3 bulan baby bakal dilahirkan Tapi apakah situasi waktu itu Hanya mampu berdoa dan berserah pada Allah, semoga kita semua sentiasa dilindungi serta keluarga dan anak2 yg lain..aamiin

1 Balas

Kdg tu tanda je sis..tp blm psti kiamat lg sis..tu atas perbuatan2 manusia jgk..ni lh kesan2 dier..cm cth dosa2 kita lh bkn sng allah nk ampun..jd dier bg kita sakit dll..utk bersihkan segala apa y kita lakukan..shgga nk dduk di tmpt y baik..smoga sis bersalin dgn mudah dan selamat jauh dr covid-19.