Twin ke atau tidak ?

Bakal2 ibu dalam ni ada yang guna mesin ni untuk check jantung baby tak ? Memang jantung baby ada di kiri dan kanan rahim kita ke? Sbb sy guna mesin ni saya jumpa 2 degupan jantung di kiri dan kanan rahim saya ..kemungkinan kembar atau mmg macam tu ? Baby baru 10week#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Twin ke atau tidak ?
1 Balas

Ada doktor mcm tk bg guna doppler ni, sbb kdg blh dpt bacaan yg tk tepat, klu curious sgt scan terus lah confirmkan,

3y ago

before ni dh perna scan 7week tk perasaan pulak ada dua degupan next week bru nk scan sekali lagi 11 week ..