Kencing Kotor semasa hamil 37 minggu

Bahaya Tak untk baby? Dan cara menghilangkan ny mcm Mana.. nak jaga makan minum atau tidak? #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

sy sedang alami.. hamil 35 mggu.. skrg tggu 25hb utk tggu result makmal.. doc nk tgk kuman apa.. sy bnyk mnum air barli dan air masak.. tpi ttp jgk sama.. still kencing kotor.. tpi xde sakit2.. so doc xbg ubat pun..doc pesan banyakkan mnum air masak saje..

2y ago

sy dr bg ubat. sama mcm sis. takde simptom apa pun. ni pon tengh hntar sample urin ke makmal. nk tengok jenis kuman. seksa nk telan ubat hari2 😆 dah la kapsul ubat bau something

mimum air suam dgn kerap...lg elok air barli suam tanpa gula

Minum air barli sis