Hai mommy . Skrang 37 weeks

Bahaya tak sakit kepala ketika mengandung . Ape penyebabnya . #firstmom #ingintahu

5 Balas

Saya pun ada rasa sakit kepala + muntah masa 33w haritu. Seminggu jugak menahan pastu baru jumpa doktor. Saya takde sejarah migrain. Bila check hb drop 10 jadi 9. Doktor order 2pint air dan dapat MC panjang 3minggu. Doktor cakap stress headache. Sebab selalu kena waktu petang. Sekarang dah 36w, Alhamdulillah takde muntah, dah makin ok.

tk bahaya sis tpi kalau terlalu sakit n kerap, better check. btw ibu pregnant boleh je makan panadol biasa tu. jangan actifast.

Sis ada migrain ke? Saya dulu kalau sakit kepala saya mandi air sejuk and buat warm compress dekat bahagian kepala

Bahaya .. mcm sy . Sampai sakit kepala sbb sakit gusi .. then tekanan darah naik mencanak 140 terus transfer g hospital .

2y ago

Boleh jd sawan dekat diri kita

sama la sy pun sakit kpla jgk ha.. mual2 tp xmuntah.. sy xsuka telan ubat.. ?