Bayi kurang tidur

Bahaya ke klu bayi kurang tidur? Sy da buat macam2 tp die hanya tdur sekejap2 je. Mudah terjaga. Bayi sy baru 2 bulan lebih. Huhu. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

lepas mandi, bagi susu.. bedung dia kemas2. then bagi susu lagi. peluk2, nyanyi dodoi sikit sambil tepuk bontot dia.. insyaallah tido. anak first ni senang. bila anak tido, mak tido sekali lah. get ur rest. nanti dah anak 2, tak boleh dah nak buat centu. yg 1st tido, nombor 2 duk main. no 2 tido, yg 1st duk main. kita ni hmmm.. takde can nak tido sangat lah.

Tidur sekejap tapi kerap tak tidur balik?

2y ago

kdg2 kerap. tgk ats mse. huhu.