Batuk trimester 3

Bahaya ke atau ada apa2 kesan ke padan janin kalau batuk? Kandungan 36 minggu #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

Sy pernah batuk & demam juga, sy tnya doctor, doctor ckp xde kesan dkt baby. Cuma klu batuk lebih 2minggu x baik2 juga kna jumpa doctor balik. Doctor bgi ubat batuk je tp dia ckp sebolehnya x perlu ambil ubat klu dpt tahan, sy x mnum pn ubat batuk tu. Sy kerap mnum air & mkn buah2 rich in vitamin C je, kuatkn immune bdan

3mo ago

terima kasih ☺ semoga dikurniakan kesihatan dan dilindungi 👍