apakah bahaya?

Bahaya kah bayi terminum air ketuban? apa ubatnya ya? boleh bagi tipss

3 Balas

Baby sy pun masa bersalin haritu tertelan air ketuban sy. Nurse pantau selama sejam n then baby ok dah. Doc masukkan tiub kecik kat mulut n hidung baby tapi kejap je, dalam sejam.

memang bahaya sbbtu kalau dah tertelan kena cepat2 czer keluarkan.. lepastu doc bagi antibiotik sbb kira dah kena infection..

Baby masih di hospital? Maaf tiada tips awak. Apa yang perlu buat, ikut sahaja saranan doktor. Doktor akan pantau baby dengan rapi

8mo ago

I see. Kalau baby dah discharge, maksudnya baby awak baik2 saja. No worries mommy 😊