Are You The #1 Liker? mini game

Bago matapos ang weekend, one last mini game. Dahil wala tayong masyadong games today, let's make it a big one. Will you be the #1 Liker and get 7001 points?! How many questions and answers can you like? BE the #1 LIKER on DEC 6 (8:00PM to 11:59PM) & get 7001 points! The top 2 to 10 users will get 702 points each. WE LIKE YOU!

Are You The #1 Liker? mini game
20 Replies

Don't forget to like this post and comment here if you're joining the game! Thanks! Have fun!

Im joining.. Late ko na nabasa. Kanina pa ako pabalik balik na wrong timing. Better late than never

Ang lakiiiiii. Hahahaha! Fighting mommies and daddies❤️

Sayang naman anlaki ng points haha

Late ko na nakita. 😁

im joining

wow Sana all

Im joining na nga

I'm joining