Cara tidur dan makanan yg sesuai untuk ibu pada awal kehamilan

Bagaimana Cara tidur yg sesuai untuk ibu mengandung di awal kehamilan? Apakah makanan yang tidak sesuai di makan oleh ibu pada awal kehamilan

Cara tidur dan makanan yg sesuai untuk ibu pada awal kehamilan
2 Balas

1. pada awal kehamilan, boleh tidur tak kisah posisi macam mana pun. bila baby dah makin besar & berat, disaran tidur mengiring. 2. makanan pulak - jangan yang separuh masak, ikan yang tinggi merkuri. agak agak tak healthy tu, toksah makan lah hehe.

kalau bagi sy tdr mengiring ke kiri n kanan sesuai untk ibu2, Dan mknan yg x boleh dia ambil di awl.khmilan ada lah sperti buah jenis yg gatal n tajam ..