40w3hari..tak bersalin lagi

Baby xnak keluar lagi..hari ni kerap contraction..sblm ni contraction jgk cume xregular..aihh risau tanda nk bersalin ke ni#seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Salam Puan, Kerap selang berapa minit tu? Bersedia fizikal dan mental ya! Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat.

2y ago

masya Allah tabarakaLlah.. syukur.. dan tahniah 💐 mudahan cpt pulih dgn baik

Sama . Saya pun 40w3day . Bby selesa dekat salam perut . Risau overdue . Semoga semua urusan kita dipermudahkan

2y ago

aminnn..sy kena serah diri 41w kalau xbersalin lagi..contraction main2 je skrg