Due 15/8 39 w 2 d

Baby xdak tanda nk kuar lg, cuma duk rasa xregular sakit bahagian bawah dan effect lubang anus sekali. Jd mcm confius ni contraction ke tak haha sbb masa abgnya dulu rasa mcm ni lah tp regular . Seronok kot eh mama asyik mkn sedap2. Tp mama xlarat nk jln dah ni😂

2 Balas

sya due 18/8 tp xda tanda apa2 lg..sya first mom..risau kna induce ja..doakan sya ye dipermudahkn smua urusan.

Sama lah , due 15/8 tapi baby seronok dalam perut . first mom .doakan sy harap dipermudahkan ya .