Bayi 4 bulan tak nak menyusu menangis meragam ketika menyusu mula dari usia 3 bulan sehingga skrg

Baby tak nak menyusu asyik meragam bila menyusu dan menyusu 4 jam sekali baby baru berusia 4 bulan...ada tak ibu mengalami masalah sama seperti sy....😔 Masok usia 3 bulan haritu dh mula tak nak menyusu sampai sekrg menyusu ckit2 sehingga 4 jam... #syrisau

7 Balas

sama la... ank sy pown Smpai sekarang xtahu punca kenapa xnak susu. waktu dio tido je boleh bg susu,kalau xtido mmg dio xkan minum.lu minum pown seteguk ke 2 mcm tu je.lepas tu xnk.sekarang berat pown xnaik dah ase.sbb tubuh nmpk kecik doh