Bayi 4 bulan tak nak menyusu menangis meragam ketika menyusu mula dari usia 3 bulan sehingga skrg

Baby tak nak menyusu asyik meragam bila menyusu dan menyusu 4 jam sekali baby baru berusia 4 bulan...ada tak ibu mengalami masalah sama seperti sy....😔 Masok usia 3 bulan haritu dh mula tak nak menyusu sampai sekrg menyusu ckit2 sehingga 4 jam... #syrisau

7 Balas

Hai puan, apa puan buat untuk tangani masalah macam ni? Boleh share? Sebab bayi sy pun mengalami benda yang sama 😭 risau sangat

1y ago

ya , baby skrng tak nak susu.. mcm mana cara mengatasi.. baby formula