Dah 26W pun x tau gender, ttc 10 thn, mcm2 dah minum&makan, makin bsr makin susah nk nampak😌

Baby tak berkerjasama, redha😂

2 Balas

20 weeks scan gender baby girl. 23 weeks buat detail scan, baby girl jugak. 29 weeks doctor scan nak tengok besar baby, hok aloh ada pistol🤣🤣. Tilam dah beli colour pinkk🥹😂

2y ago

Masa 20 weeks pun mencabar juga untuk saya tengok gender baby🥺. Sebab dia bersujud. Doctor puas kejut suruh dia pusing badan. Tapi tak mau juga. Doctor tanya kalau saya makan apa yang buat baby aktif, saya cakapla makan ice cream. Kami pun pergi lah makan ice cream sekejap. Lepastu 20 minute terus ruihh dia. Tendang ii. Baru dia pusing badan, nampakla gegirl. Masa 20 minggu. Hihihi. Maybe baby awak nak surprise maknye kott😍😍