Baby songsang

Baby sya dh 32minggu kepala dia msih d atas , kemungkinan besar baby songsang doktr ckp, ada tips tk spya baby cpt berputar sblm dilahirkan

7 Balas

Cuba try sujud sis . Sehari buat 3 kali selma 10 mnit . Dlu sy pn mcm tu sy try sujud lepas seminggu baby dh turun kepala ke bawah😁

Sama la saya pon 32 minggu baby songsang….hrap baby pusing la nnti

Tips kawan saya, solat mcm biasa selagi boleh, jangan solat duduk.

Start buat aktiviti ringan mcm cuba jln mendaki

saya pun baby masih breech melintang 34weeks.

Sama dgn saya 32 week baby masih songsang

yang saya tahu banyak sujud .