Bahaya tak taik baby mcm ni??

Hi, baby sy umur 24hari full susu tepung jenama dutch baby. Memula ok je taik dia. Tp 2 harini tail dia mcm ada lendir. Bahaya ke tak ye bila taik dia mcm ni??

Bahaya tak taik baby mcm ni??
2 Balas

kalau mommy risau blh try g klnik pakar kanak2 tuk jumpa dgn doc pakar peads... apa yg sy tahu... jika kita bg anak susu badan adalah lebih mudah dan cepat tuk anak hadam berbanding susu formula..jd mungkin slh satu sbb jd mcmni dan berlaku semasa proses penghadaman tu keluar ketul2

8mo ago

eh yela sama, anak sy minum dutchbaby jadi lendir mcm ini, kerap kerap pula tu sy bawak pergi hospital, kena admit , doktor ckp normal, tadi baru discharge, tapi ini sy still risau 😭

my baby pun keluar taik mcm ni. Alhamdulillah awalx hari tu je.. Lamax jadi mcm taik biasa cuma masih ketulx mcm ni.. tapi awal better pergi check dgn doktor utk kepastian..