Baby 6bulan

Baby sy ni bile mngantok. Die merengek, nk nangis.. tp bile sy nk tido kn die dlm buai die tk nk tido. Ronta2. Melalak mcm nk ape.. mengantok tp tk nk tido. Kalau ngntok tk nngis tk pe jgk. Ni nngis .. jdi sy pakse jugak die tdo.. tu pn mmg melalak mcm nk ape. Dlm 15mnt or 20mnt bru die tdo dah pnt menangis.. bby sy mmg jnis tk reti tdo sdri kt ats tilam wktu siang. Wktu malam je tdo tilam tu pn sy bg tetek smpai die btul2 tetido. . Ade tk kt sni same mcm bby sy #firstbaby #ingintahu

12 Balas

ehhh sama lah mcm sy . skrg bby pun dah 6 bulan 20hari . baby meronta2 mengiring ke kanan kiri dlm buaian x nk tido sendiri wlaupun dibuai . kalau bby dh mula menangis sy suapkan mkn smpai betul2 kenyang. lps 30mnt sy bg susu bdn . mungkin sbb dh trlampau kenyang bby pun tido dgn sendirinya smbil nyonyot2 puting