susu formula

baby sy kalau minum susu formula mesti muntah².. berak pn skali shari je.. sbb minum susu jenama frisolac.. utk ibu², thu tk susu apa yg lebih bgs? #anakpertama #baby1month

1 Balas

Sy cuba ank sy s26. Alhamdulillah stkt ni ok. Bby mmg akan krg berak skit kalau on formula milk. Mgkn shari skali. Mgkn selang sehari. Asl dia ada kentut n x meragam jgn risau

5y ago

tu lh yg drisau sy.. mcm2 dh tuka.. mula mmg ad try s26 tp perut kembung.. try frisolac pn mkin lain.. huhu