Susu campur bf fm

Baby sy dh boleh mkn n selama ni fully bf. Baru2 je start campur susu formula. Selama seminggu makan2 ni berak okay sbb hari2 berak cm biasa. Cuma harini tak berak, ke sbb susu formula tu ye. Hmm takpela sjaje share hihi sbb excited anak dh boleh makan. Harap2 xsembelit lah syg mama ni. Love you ♥️ #firstmom#6bulan#susucampur

1 Balas

sama la anak kita. saya memang dari baby umur 3 bulan lagi mix weaning bf and fm. masa awal² start makan dia berak cam biasa sehari sekali. lepas dah seminggu makan, tiba² dia tak berak 3 hari. hari ke-4 tu dia berak banyak sangat sampai 3x sehari. 2-3 hari pastu tiap kali makan dia berak. masa checkup klinik, nurse cakap normal as long as baby masih aktif, nak makan dan minum macam biasa.