Ada bunyi krohhh2 dihidung

Baby sy da 2bulan,dan kemarin sy baru sedar baby sy ad bunyi kroh dihidung nya, seakan2 lendir, hal ini buatkan anak sy kurang selesa bila tidur, Apa perlu sy buat ataupon ada rawatan yg boleh sy lakukan #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Bersihkan hidung anak. Jika suasana sejuk, pastikan pakaian sesuai bagi dia hangat. Bila mandi basuh kepala cepat lap kepala. Bila keluar bilik air, tutup kipas dulu, pakaikan baju, baru buka kipas balik.