najis baby

baby sy berumur 7 bulan dan saya dah start tukar texture bubur dia jadi kasar sikit tapi najis dia knp eh sikit mcm ni je baru la dia membuang ni skali harini tapi sikit ni je adakah ini sembelit? klu ya mcm mna ya supaya anak lancar membuang? anak tips atau apa2? saran. And punggung dia jadi merah bila najis tu melekat kat punggung bila da lap pdhl skjp je tak bagi lama2 x cuci . selalu x mcm ni? #ingintahu #firstmom

najis baby
2 Balas

mungkin nak sembelit.. banyakkan minum air masak.. buah ,naga, pisang, betik.. sayur hijau ..

Tanda2 nak sembelit tu sis , cuba bagi makan buah naga .