Susu lactogen

Baby saya umur 2 bulan alami sembelit selepas minum beberapa tin susu lactogen. #firstmom #firstbaby perlu petukaran susu atau perkara normal berlaku?

2 Balas

Klu baby sis sembelit kne jumpa doktor tnye susu ape yg bagus kurangkn sembelit... klau kita suggest susu yg ank kami minum tkut tk serasi dgn ank sis... byk nnti susu yg kne try and error...sye dh 8 jenis susu try and error...dari susu mahal smpai jumpa yg serasi dgn ank tu pun susu yg ke 9...susu dupro yg serasi ank sye hri2 buang air besar ank sye fully fm umo baby sye 4 bulan

1y ago

Saya follow ni dalam pertukaran susu najis baby saya cair pulak,

Mcm anak sya mcm tu sis.. Lepas sya tukar susu. Terus okey.. Berak pun teratur je dah. Lactogen panas dgn ank sya

1y ago

Ramai ckp lactogen panas