2 bulan 10 hari trend susu

Baby saya start deep sleep dalam 6.30pm.pukul 9.30pm sy kejut minum susu formula milk(60 ml) ,pukul 12.30 pm(60ml).lepas tu bayi susah nak bangun dan kena paksa menyusu(kejut setiap 3 jam).okay ke kalau saya biarkan baby tidur sehingga 4 jam?baby akan bangun dalam 10 am ke 11 am.nap time dalam 3x tak sampai sejam satu sesi.normal ke setiap kali menyusu siang(susu ibu dalam botol),baby minum dalam 60 ml je setiap 2-3 jam..berat dah 5 kg.

1 Balas

Boleh kasih baby tidur. kalau baby lapar dia akan bangun sendiri kerana tidur pun penting kasih baby