baby batuk berkahak

baby saya sekarang tengah batuk berkahak . macam mana nak hilangkan batuk berkahak itu hari berkahak ja ni sekarang jadi batuk pulak . atau ni punca dari susu ya ? sekarang minum susu badan campur susu fm ducthbaby . #firstmom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Bby brp bulan? Klu sy, sy kurangkan sikit sukatan susu fm. Klu x jalan, means kena tukar susu.

2y ago

Serasi : enfalac a+ gentlease, tukar enfalac a+ AR. Skrg dh tukar balik ke gentlease.