mom

Baby saya sdh di surga . Dulu preggy 9 week . Saya baru keluar hospital . Lepas gugur macam mana nak berpantang ?Berapa minggu mom boleh urut ya. Thanks mom

1 Balas

Allah beratnya dugaan. Takziah. In sya Allah nanti Allah ganti rezeki lain masa akan datang, aamiin ya mujib. Klau tengok post & komen sblm2 ni ramai ckp klau gugur pantang 2 minggu. Puan boleh search feeds yg lama2 ade byk info. Selamat berpantang & berehat ye puan.

5y ago

Thanks sis