Normal ke najis bayi warna hijau pekat mcmni untuk bayi yg minum susu formula?

Baby saya minum Dutch baby sebelum ni tp berak terlalu keras sampai berketul. Saya tukar kepada lactogen dan skrg berak dia warna macamni lepas 2hari tak berak. Normal ke najis warna ni? Maaf gambar agak kotor saya first mom so taktahu sangat 😭#firstmom #pleasehelp #seriusnanya

Normal ke najis bayi warna hijau pekat mcmni untuk bayi yg minum susu formula?
2 Balas

Kalau susu lactogen normal warna hijau macam nie. Anak dulu minum lactogen najis memang sentiasa hijau jee 😁