baby batuk berkahak

baby saya kahak bnyk dan berbunyi apa yg harus dibuat

2 Balas

sy bwk prgi klnik . dr bg neb and tepuk2 blkg dy. tp ble balik pun sme jgk btuk2 jgk. lpstu hri2 sy bg mndi air suam pstu kipas psg no 1 je. kalau psg kipas kuat nnti lg ssh dy nk pulih dri batuk and mudah kena demam. ble dy dh sht bru sy psg kipas kuat skit. mse ank sy batuk n selesema sy beli krim herba tropika yg viral kt tiktok tu. sbb sy tgk ramai bg feedback positif. so sy try sapu blkg bdn dy kt dada skit kt perut, betis n tapak kaki hari2 slpas mndi. alhamdulillah syukur sgt skrg dh tkde btuk2 n selesema pun dh hilang. ank sy time tido pun btuk2 smpai ngis2 , mkn btuk, time nk main pun btuk2. ssh hti sy tgk dia kesiaj pun ade. lps pakai krim tropika tu hri2 ank sy dh pulih dri batuk . cubalah sis . selagi kite blh ikhtiar kite ikhtiar . 🥰 . sblm ni sy bg mnyk cengkih tp syynye mnyk cengkih xssuaii and xbrkesan utk ank sy. xssuai sbb bdn ank sy snstif and naik bintik2 sluruh bdn. xbrkesan sbb xhilang2 btuk. lps gunna krim ni alhamdulillah lega and syukur sgt.

bawa p hospital, or boleh juga buat teknik percussion kt dada n blkg badan baby.