27 weeks baby jarang gerak

Baby saya jarang gerak even dah 27 weeks. Selalunya macam angin je. 😞 #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

pergi klinik nurse ad ckp ap2 x wktu check jntung bby? klu air kencing, drh semua okey.. xda apa awk.. biasa la tu ragam bby ni bkn semua sama.. slagi dokter ckp bby sihat.. awk xprlu risau k.. ☺️

patutnya 27 baby dh rasa gerak sbb mom selalu start rasa 20 weeks atau lebih awal.. tp takde la lewat sgt smpi 27 week bru nk rasa sbbtu kena pg klinik cek baby

kena pergi klinik utk cek.. tiap kali rasa baby x gerak kena cek di klinik ye... dan nnt nurse ajar mmna nak kejut baby..bg dia gerak

Sama la saya kadang kadang risau jgk hmm😞 saya dah masuk 28w biasa2 je rasa dia atau normal je mcm tu?

belum rasa lg kot.1st baby mmg lmbt nk rasa..mcm angin2 tu kira baby gerak jgk..